LEVROI FILM & MEDIA HEADER
menu
L E V R O I • FILM & MEDIA

bedrijfs
film

animatie
film
promotie
film
trailers
& clips
instructie
film
evenemen-
ten film
concert &
theater
interactieve
video
L E V R O I • FILM & MEDIA

LEVROI FILM & MEDIA biedt een stageplaats voor stagiaire met 2 rechterhanden. Omgeving Utrecht of Eindhoven...

Kunstenaar Norman Perryman projecteert zijn levende schilderkunsten...

Fotograaf of kunstenaar?
Een korte promoclip voor
een topfotograaf.

L E V R O I • FILM & MEDIA • ineteractieve video producties & nieuwe media
 
interactieve video viral movie levroi
Interactieve video
Een nieuwe manier om video te vertonen. We maken ze interactief. Er zijn vele denkbare vormen en en oneindig leuke en creatieve ideeën te verwezenlijken met dit concept.

Interactieve rondleiding
• Een virutele rondleiding door uw bedrijf.
Gaandeweg kunnen we de video stilzetten en op verschillende objecten of personen klikken voor meer informatie. Zo kun je zelf kiezen in welke richting je door een bedrijf wilt wandelen. We maken een opname door de showroom en alle producten daarin zijn "klikbaar". Na de klik ga je bijvoorbeeld naar de specifieke productpagina, of er volgt een nieuwe video specifiek over dit product. De mogelijkheden zijn eindeloos en we kunnen alles maken dat we met onze fantasie kunnen bedenken.

Out of the box film
Door deze nieuwe manier van benaderen kunnen we het internet en video letterlijk combineren. De video zelf wordt "klikbaar" en daarmee openen zich tal van mogelijkheden om out of the box te denken. Op deze link ziet u een prachtig voorbeeld van een interactieve video. Deze video is niet zozeer "klikbaar", maar er wordt erg creatief gebruik gemaakt van de informatie die je als bezoeker vooraf moet invullen op de website: klik hier.

Nieuwe media
Wat ons betreft zijn interactieve media de nieuwe media. Aanklikbare video, geen vaste video van begin tot eind maar een intuïtieve flow waarin de bezoeker zelf bepaalt wat hij/zij interessant vindt.