LEVROI FILM & MEDIA HEADER
menu
L E V R O I • FILM & MEDIA

bedrijfs
film

animatie
film
promotie
film
trailers
& clips
instructie
film
evenemen-
ten film
concert &
theater
interactieve
video
L E V R O I • FILM & MEDIA


Voor het Nederlands Bakkerij Centrum hebben we zojuist een omvangrijk project afgerond.

We ontwikkelde in totaal 9 films, waarvan 6 product trailers, een bedrijfsfilm en 2 internetcommercials.

Daarnaast hebben we een internetsite met een Media Gallery geleverd, een Youtube kanaal, een Google Adwords campagne, luxe DVD's en een USB DVD...

Lees meer over dit project.

Klik hier om de foto's te zien van LEVROI aan het werk...

Korte product trailer voor het Duitse bedrijf Metro (Makro en Media Markt). In opdracht van Precies Communications.

Kunstenaar Norman Perryman projecteert zijn levende schilderkunsten...

L E V R O I • FILM & MEDIA • promotiefilm en concept
 
promotie video viral movie levroi
Een goede promotievideo laten maken?
Hoe communiceren we eigenlijk met onze klanten? En belangrijker nog, hoe doen we dat naar onze potentiële klanten? Hoe vinden we ze? Hoe bereiken we ze? Laat ons meedenken en een goed concept op de planken leggen voor u.

Wij produceren jaarlijks veel promotievideo's voor producten en diensten. Heel belangrijk bij het maken van een dergelijke video is de vraag: 'Welke doelgroep wil ik benaderen of wie is mijn doelgroep.' Een promotievideo voor een product gericht op jongeren vraagt een heel andere aanpak dan een product gericht op het gezinsleven.

De stijl van filmen, de muziek, de vormgeving, de voice-over, het zijn allemaal aspecten die een eigen invulling nodig vereisen gericht op de specifieke diensten, producten en doelgroep. Zo bereikt u de hoogst mogelijke attentiewaarde voor uw product.

Promo video voor beurs stands
Wilt u een mooie promovideo laten maken die u bij uw beurs stand kunt afspelen? Deze video's vragen een eigen aanpak gezien de omstandigheden waarin deze zich gaan afspelen. Wij hebben meer ideeën om dit goed aan te pakken dan enkel een grafisch sterke video. U kunt ook mensen naar uw stand lokken door een bijzondere vorm te kiezen waarop uw promovideo's worden geprojecteerd/vertoond.
U kunt kiezen voor een mooi scherm op formaat. Maar er zijn ook nog creatievere oplossingen te bedenken. Een mooie ouderwetse TV, of een aantal Pico Projectoren (mini projectors) die samen een beeld vormen, of een aantal filmzuilen waarin een ander beeldformaat wordt gebruikt. Uw presentatie wordt hiermee nog completer.

Animatie in uw promotievideo
Om een promotievideo tot een succes te maken speelt degrafische vomrgeving een grote rol. Met mooie animaties vullen we al onze promotievideo's aan tot een moderne video op Broadcast kwaliteit, dus ook geschikt voor televisie. U kunt ook ervoor keizen om uw promotievideo met enkel grafische materiaal en animatie te laten maken, we maken dan een animatievideo voor u.